Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klavermorgen: Dina Elena Draugsvoll

28. juli 2023 10:30 - 11:30

Marianna Filippi (f. 1992) – All The Light We Cannot See (2016)
Mily Balakirev/Mikhail Glinka – The Lark
Susanne Lundeng (arr. Dina Draugsvoll) – Vals til den røde fela 
Edvard Grieg – Ballade
Sofia Gubaidulina – Chaconne 

Pianisten Dina Elena Draugsvoll er et af landets ypperste unge talenter inden for den klassiske musik. Hun har med stort engagement og disciplin, i særlig grad i de seneste år, udviklet og raffineret sit tekniske inderste væsen. Med sit åbenlyse talent og sin viljestyrke til hele tiden at forbedre sine pianistiske kvaliteter, har Dina Elena Draugsvoll forudsætningen for at få opfyldt drømmen om en professionel karriere som koncertpianist.“ – København, d. 23. september 2019.

Dina har bl.a. optrådt som solist i Elbphilharmonien i Hamborg, Kaunas Philharmonic Hall, i Tivolis koncertsal utallige gange, koncertsalen på Louisiana, på Charlottenborg slot, Frederiksberg slot, Kulturhuset Galaxen og Skovhuset i Værløse, Kongegaarden i Korsør, Musikhuset i Århus, Anneberg Kulturpark samt mange andre spillesteder og kirker rundt omkring i Danmark og Skandinavien.

Dina har siden en alder af 15, undervist børn i klaver. Hun har i 17 år gået til klaver hos Mette Rasmussen, og hun har modtaget undervisning af flere anerkendte pianister såsom Jens Elvekjær, Peter Friis Johansson, Cedric Pescia og Kathrine Gislinge.

 

Køb billet til koncerten nu

Detaljer

Dato:
28. juli 2023
Tidspunkt:
10:30 - 11:30
Menu