Uden mad og drikke…

At være på kammermusikfestival er selvfølgelig først og fremmest, en musikalsk oplevelse. Dertil kommer så maden og det hyggelige samvær, for udover musikken er der masser af tid til at slappe af og bare nyde.

Sæt dig med en bog i den skønne park, mærk sommeren og varmen, eller gå en tur, alene eller med en du holder af. Mød gamle bekendte eller måske helt nye venner, bliv inspireret og få ny energi.

Det handler altsammen om at være til stede i nuet, at standse op og mærke efter, lytte og fordybe sig i musik, sig selv og andre.

På den gamle højskole har vi skabt de perfekte rammer, for at du kan få en helt unik oplevelse, i selskab med nogle af Danmarks bedste musikere og andre nysgerrige mennesker.

I år har vi besøg af den fantastiske percussionist Marilyn Mazur der giver 2 koncerter. Desuden deltager hun i komponistsamtale med Bo Holten. Programmet er, som altid, meget varieret, der er noget for enhver smag, – helt sikkert også din!

Hver aften afsluttes med hyggelig cognactime for kursister og personer med dagsbilletter.

God fornøjelse!

FAKTA

Dato:  26.- 30. juli 2021

NORDISK KAMMERMUSIKFESTIVAL
Ansgarvej 2

3400 Hillerød

Højskolen har tidligere dannet ramme om internationale musikfestivaler, og fremstår helt nyrenoveret, i friske farver. Højskolen har 90 værelser, alle med bad og toiletfaciliteter på gangen. To værelser deles om et bad/toilet.

Området: Midt i Kongernes Nordsjælland! Vi har Frederiksborg Slot og slotsparken som nabo til den ene side og Grib skov og Esrum sø til den anden. Der er 10 minutters cykeltur til Hillerød centrum. Lokalbanen mod Gilleleje og Tisvildeleje kører lige forbi LMH, og du kan stå på toget på Slotspavillionen ovre på den anden side af vejen.

Her er forbindelse til Hillerød Station, og i løbet af 40 minutter kan du komme ind til København.

Foto: Birgit Tengberg

Festivalen er støttet af:

Dette års kunstnere

Kontakt os

Vil du allerede nu reservere din billet, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Nordisk Kammermusikfestival her eller ringe til os.

Adresse:
NORDISK KAMMERMUSIKFESTIVAL
Ansgarvej 2
3400 Hillerød

Stine Rejnholdt
projektleder
stinerejnholdt@gmail.com
6170 7150

Lone Ricks
projektkoordinator
info@travelart.dk
6015 3770

Rikke Sandberg
pianist, kunstnerisk leder
sandbergrikke@gmail.com
4045 2655

Menu